Pro Bona Coaching & Training Center

Személyes fejlesztés és képzések a proaktív coaching gyakorlatának megismeréséhez.

Pozitív megerősítésekre építő coaching a nagyobb személyes eredményekért.


Coach blog

Coach képzés - coaching képzés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 28. péntek, 08:49
Akkreditált coach képzés – coaching képzés a Pro Bona Coaching és Training központban, a több mint 18 éve működő Pro Bona Kft. szervezésében.
A coach képzéscoaching képzés proaktív, gyakorlat orientált, kiscsoportos.
Coach trénereink széleskörű ismeretekkel és jelentős gyakorlattal rendelkeznek a business-, és a life coach képzések területén
Az elmúlt 7 év alatt több mint 600 sikeresen végzett coach vette át a magyar és angol nyelvű tanúsítványt a Pro Bona Coaching és Training közpotban.
http://coachkepzes.com/images/stories/kicsi%20probona%202.jpg
Mi jut eszébe erről a hőlégballonról?
Hogyan köthető ez a coach képzéshez?
Jöjjön el a következő nyílt napunkra, az Önt leginkább érdeklő kérdések mellett ezt is megbeszélhetjük!

Miért érdemes elvégezni egy coach képzést?

A coach képzéseinken elsajátítható szemlélettel, ismeretekkel és gyakorlattal nemcsak egy új és vonzó szakmát szerez, hanem olyan kompetenciákat, amelyeket a munkában és a magánéletben is napi gyakorisággal, sikerrel alkalmazhat.
Ez az egyik oka annak, hogy a nappali és távoktatásos business coach képzéseink résztvevőinek több, mint a fele közepes vagy nagyvállalatok vezetői közül kerül ki. A business coaching szemléletét, módszerét és technikáit a business coachok mellett tehát egyre több vezető is használja.
A life coaching képzés bár a pszichológusok, pszichiáterek, családsegítők, pedagógusok eszköztárát bővíti hatékonyan, de magánemberként is nagyszerű eszközöket ad a párkapcsolatok és a családi kapcsolatok területén a jobb, a kiegyensúlyozottabb, és boldogabb élethez.

 

A coach képzés főbb céljai

A szükséges elméleti ismeretek átadásával és a gyakorlati készségek elsajátításával a résztvevők felkészítése a business (üzleti) coaching és/vagy a life coaching megközelítéseinek, módszereinek és technikáinak sikeres gyakorlati alkalmazására.
Célunk, hogy hallgatóink képessé váljanak a megszerzett új ismeretek és gyakorlat integrálására, valamint magabiztos alkalmazására.
A különböző coaching irányzatok leghatékonyabb elemeit egységes rendszerbe integrálva, a résztvevőket megismertetjük a coaching alapjaival, etikai elveivel, a coaching folyamatával, a coach legfontosabb feladataival és eszközeivel.

 

Kinek érdemes elvégeznie a business coach képzést?

Közép- és felsővezetőknek, projektmenedzsereknek, HR-eseknek, trénereknek, mediátoroknak, pszichológusoknak, illetve mindazoknak, akik business coach-ként szeretnének megbízásokat vállalni, vagy vezetőként, tanácsadóként szeretnék elsajátítani és alkalmazni a business coaching szemléletét, készségeit, kompetenciáit. Bővebben a business coach képzésről (katt ide) >>

Kinek érdemes elvégeznie a life coach képzést?

Pszichológusoknak, pszichiátereknek, családsegítőknek, pedagógusoknak, feleségeknek, férjeknek, édesanyáknak, édesapáknak, illetve mindazoknak, akik life coach-ként szeretnének megbízásokat vállalni, vagy a mindennapi életük során alkalmaznák a life coaching szemléletét, készségeit, kompetenciáit. Bővebben a life coach képzésről (katt ide) >>

 

Olvasson még a coach képzésről!

Az alábbi linkekre kattintva további cikkeket olvashat az oldalon a coaching képzésről. Kattintson a címekre!

Miért Pro Bona coach képzés?

Hogyan vezet egy coach képzést végzett vezető?

Milyen vezetővé válik a coach képzés elvégzésével?

 

 

Módosítás dátuma: 2017. március 05. vasárnap, 15:35
 

Szavazás

Mi a coaching szó magyar megfelelője?
 

Látogatók

Oldalainkat 7 vendég böngészi


Coach Képzés

Következő három hónapos business coach képzésünk 2017. április 22-én indul!